Kategorija proizvoda

Kontakt

< p="" style="line-height: 1.75em; margin-bottom: 10px;"> Zhongshan Rebecca Lighting Factory
Dodaj: Ne. 32 Xin Mao Industrial Road Xin Mao Industrial Area, Henglan, Zhongshan, Guangdong
Tel: 86-760-87682576
Fax: 86-760-87682587
Ph: +8613590962075
E-mail: rebecca8029@163.com

Jednostavni plavi hladni kristalni stolni sijalice / noćne lampice za stolne / krajnje stolove

Jednostavne plave kristalne stolne lampice / noćne stolne lampice / lampice za krajnje stolove Karakteristike Ovaj proizvod ima CE, UL, CCC, SGS, SASO certifikat. Mi smo jedan od vodećih proizvođača za dekorativne lampe, posebno za i projektne lampe u Kini. Sa bogatim Iskustvo u oblasti osvetljenja i izvoñenje ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

Jednostavne plave kristalne stolne lampice / noćne stolne lampice / lampice za krajnje stolove

Karakteristično

Ovaj proizvod ima CE, UL, CCC, SGS, SASO certifikat. Mi smo jedan od vodećih proizvođača za dekorativne lampe, posebno za lampe i projektore u Kini. Sa bogatim iskustvom u oblasti osvetljenja i izvozom poslovanja već više od 14 godina, Naši proizvodi su glavni izvoznici u Evropsku, Bliski istok i jugoistočnu Aziju
Garancija proizvoda je 3 godine. Radujemo se da ćemo sarađivati sa vama.

Specifikacija Stolne lampe

Model

TL1541

Veličina

H760 * D450

Materijal

Metal + tkanina + keramika

Boja

Plava + bijela

Izvor osvetljenja

1 * E27

Upotreba

Trpezarija, dnevna soba

Plaćanje

T / T ili Western Union

Snabdijevanje snabdevanjem

3000pcs / month

Detalji o robi

文字 介绍 837.png

文字 介绍 840.png

文字 介绍 842.png

文字 介绍 844.png

文字 介绍 847.png

文字 介绍 851.png

Naša usluga

O pošiljci:
Možete odabrati ekspresnu isporuku, vazdušni saobraćaj ili pomorski prijevoz. Sve zavisi od količine naloga.
1, ekspresna isporuka - FEDEX, DHL, TNT, UPS, EMS.
Za malu količinu, kao što je jedan ili dva ili deset komada, možete odabrati ekspresnu dostavu koja će biti brža i sigurnija, a možete primati robu u svojoj kući, osim na udaljenom području.
2, Airfreight,
Takođe, za malu količinu. Više je ekonomičnije od ekspresne isporuke, ali morate napraviti carinjenje u vašem lokalnom gradu za sebe.
3, Seafright,
Kao najkompozičnije prevozno sredstvo, seafright je pogodan za rasutu robu i kompletan kontuirni teret, ali će muuču više puta stići do vašeg odredišta.
Uz toliko dugogodišnjeg iskustva u izvozu dekorativnih lampi, možemo Vam pružiti najbolju uslugu kao što je kontejner za rezervaciju, čineći prilagođeni parking.

FAQ

1. Koliko dugo traje da izvršim moj nalog?
-------------------------------------------------- --------
To zavisi od veličine i složenosti naloga. Molimo vas da nam upoznate količinu i kodove stavki tako da možemo savetovati raspored proizvodnje.
2. Da li ste uzorci?
---------------------------------------------
Da, možemo nabaviti uzorke većine artikala. Ako vam je potrebno uzorke poslati od strane DHL-a, Blue Dart-a, Fedex-a, itd., Molimo vas da predlažete svoju detaljnu adresu kako bih mogao da se raspitam za teret za vas. Naš uzorak naplaćuje 150% citata. Mi ćemo vam vratiti 50% kada vam date nalog. Uobičajeno traje 1 do 2 nedelje za pripremu uzorka (ako je 1 stavka).
3. Da li imate proizvode na akciji?
---------------------------------------------
Žao nam je, ne zadržavamo uvek rezervu. Ako ima bilo kakvih zaliha, o tome ćemo vas obavijestiti u odgovoru na vaš upit.
4. Koliko će troškovi isporuke biti?
------------------------------------------------
Ovo zavisi od veličine vaše pošiljke i načina isporuke. Kada smo se upitali o troškovima isporuke, nadamo se da nam date informacije o detaljima kao što su kodovi i količina, vaš povoljan način isporuke, (vazdušnim putem ili preko mora) i vašu određenu luku ili aerodrom. Bićemo zahvalni ako nam možete poštedeti nekoliko minuta da nam pomognete, jer će nam omogućiti da procijenimo troškove zasnovane na dostavljenim informacijama.
5. Možete li dati garanciju za svoje proizvode?
-------------------------------------------------- -----
Da, produžavamo garanciju od 100% za sve artikle. Molimo vas da se odmah informišete ako niste zadovoljni našim kvalitetom ili uslugom. Za naručivanje u inostranstvu garantujemo većinu pribora. Međutim, stavke sijalice ne smeju se vratiti pošto su troškovi isporuke visoki. Obezbeđeni e-mailovi sa detaljima uključujući slike, mi ćemo poslati zamjene po našim troškovima da popravimo sijalice ili kompenzujemo nove u nekim narednim naredbama. U nekim posebnim slučajevima možemo rešiti popust.

Upit